Tiedote 10.1.2016 Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry ottaa käyttöön henkilökortit
Henkilökortin tarkoituksena on tehdä koira-avusteista työskentelyä, sen ammatillisuutta sekä yhdistystä tunnetuksi kentällä. Henkilökortin haltija voi käyttää korttia nimikylttinä työpaikalla, edustustilanteissa sekä tulevaisuudessa hyödyntää jäsentarjouksia eri yhteistyötahojen kanssa esittämällä ostoksen yhteydessä voimassa olevan henkilökortin.
Toivomme, että jokainen yhdistyksen jäsen, joka on suorittanut Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ohjaajan täydennyskoulutuksen, käynyt soveltuvuuskokeessa, suorittanut työnäytön tai on yhdistyksen jäsen ja työskentelee koira-avusteisesti, hankkisi henkilökortin käyttöönsä. Henkilökortteja tilataan ensimmäinen erä helmikuussa 2017 ja näiden toimitus on helmi-maaliskuun vaihteessa.
Henkilökorttiin tulee erilliset paikat tarroille, joilla henkilökortin voimassaoloa seurataan. Näitä ovat mm. Jäsenmaksun maksaminen vuosittain (ns. vuositarra), Soveltuvuuskokeen, työnäytön sekä koulutuksen suorittaminen ja ko.vuosi.
Hinta henkilökortille on noin 25€ riippuen kortin tilaavien henkilöiden lukumäärästä. Hinta sisältää yksilöllisen henkilökortin, avainnauhan sekä tarra-ja postituskulut.
Kortti tulee olemaan todennäköisesti kaksipuoleinen, jossa toisella puolella on ammattihenkilön kortin tiedot ja toisella työkoiran tiedot.
Voit tilata kortin laittamalla sähköpostia talousvastaava@kasvatus-kuntoutuskoirat.fi tai kommentoimalla Facebook-ryhmässä aiheesta käytävää keskustelua. Kortin tilaamalla sitoudut maksamaan kortin toimituksesta aiheutuvat kulut. Sähköpostin liitteeksi tulee laittaa jpg kuvatiedosto omasta itsestä sekä työssä käytettävästä koirasta sekä tieto korttiin painettavasta nimestä ja tittelistä (kts. mallikuvat korteista). Kirjoita sähköpostiin myös se mitä tarroja tarvitset/mihin olet oikeutettu eli oletko suorittanut koulutuksen, tehnyt koiran kanssa soven tai työnäytön. Näin ollen osaamme liittää oikean määrän tarroja postikuoreen.
Ystävällisin terveisin Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry hallitus.
Lisätietoja talousvastaava@kasvatus-kuntoutuskoirat.fi tai Eeva Kahilaniemi 0407378028