Hae jäseneksi

Yhdistyksen varsinaisena jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen järjestämään koulutukseen ja koirakon testaukseen. Varsinaisena tai kannatusjäsenenä saat lisäksi tietoa kasvatus- ja kuntoutuskoirista. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa (uuden jäsenen liittymismaksu on 5 euroa jäsenmaksun lisäksi). Varsinaiseen jäsenyyden edellytyksenä on sosiaali- terveys tai kasvatusalan koulutus.

Kannatusjäsenen maksu 10 euroa. Kannatusjäsenellä ei ole vaatimuksia koulutustaustan suhteen.

Jäsenetuina mm. Facebook -keskusteluryhmä, jäsenkirjeet, soveltuvuuskokeet, työnäytöt, Koira-avusteisen työskentelyn täydennyskoulutus, jatkokoulutukset yms. tapahtumat. Keväällä on tulossa uudet henkilökortit jäsenten tilattavaksi samoin kuin jäsentuotteita.”

Voit liittyä Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n jäseneksi rekisteröitymällä yhdistyksen käyttämään Nepton jäsentietopalveluun osoitteessa https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=3305

Seuraa palvelussa kerrottuja erillisiä rekisteröitymisohjeita. Jäsenpalvelu lähettää rekisteröitymisen onnistuttua sähköpostitse suoraan jäsenmaksulaskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun rekisteröityminen on tehty, jäsenmaksu laskutetaan saman kuukauden lopussa/seuraavan kuukauden alussa.

Mikäli Nepton jäsentietopalvelun käytössä on ongelmia, voit ottaa yhteyttä taloudenhoitaja Eevaan talousvastaava@kasvatus-kuntoutuskoirat.fi tai 040- 7378028.