Jäsentuotteet

Jäsentuoteverkkokauppaan pääset https://holvi.com/shop/koiratkasvatusjakuntoutustyossa/

Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka jäsentuotteita on saatavilla verkkokaupassa. Meillä ei ole isoa varastoa tuotteita, vaan suurin osa tuotteista tilataan noin kuukauden sisällä verkkokauppaostoksesta ns.kimppatilauksena ja toimitetaan tämän jälkeen tilaajalle.

Toimitusaika tuotteissa on näin ollen noin 1-2 kuukautta! Joitain nimikoimattomia perustuotteita meillä voi olla varastossa joitakin kappaleita, mutta varaudu ensisijaisesti pitkiin toimitusaikoihin.

Kaikkien tuotteiden hintaan lisätään postikulut, jotka ovat Suomeen 8€ ellei tuotetiedoissa muuta ilmoiteta.

Mikäli et jostain syystä halua pitää ostamaasi tuotetta, on jäsentuotteilla, jotka ovat vielä myyntikuntoisia ja käyttämättömiä on seitsemän (7) päivän vaihto- ja palautusoikeus. Laitathan tässä tapauksessa aina ensin sähköpostia meille talousvastaava@kasvatus-kuntoutuskoirat.fi tai soitat 040- 7378028 niin sovitaan palautuksen käytännön järjestelyistä. Myös muissa verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä yhdistyksen talousvastaavaan Eeva Kahilaniemeen.

Vaihto-ja palautusoikeus EI KOSKE yksilöllisesti tilattuja ja nimikoituja tuotteita, kuten Berran koulutusliiviä, henkilökortteja tai koirien nimikylttejä.

Tuotteitamme on jonkin verran saatavilla myös Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n tapahtumista, joista voit niitä lunastaa ilman postikuluja.


17156042_1222303161172230_7163406823292136420_n