Siirry tästä jäsentuoteverkkokauppaan

Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka jäsentuotteita on saatavilla verkkokaupassa. Emme ylläpidä isoa tuotevarastoa, vaan suurin osa tuotteista tilataan noin kuukauden sisällä verkkokauppaostoksesta ns.kimppatilauksena. Tämän vuoksi toimitusaika tuotteissa on noin 1-2 kuukautta. Kaikkien tuotteiden hintaan lisätään postikulut, jotka ovat Suomeen 8€ ellei tuotetiedoissa muuta ilmoiteta.

Mikäli et jostain syystä halua pitää ostamaasi tuotetta, myyntikuntoisilla ja/tai käyttämättömillä jäsentuotteilla on seitsemän (7) päivän vaihto- ja palautusoikeus. Laitathan tässä tapauksessa aina ensin sähköpostia osoitteeseen talousvastaava@kasvatus-kuntoutuskoirat.fi tai soita 040 737 8028, niin sovitaan palautuksen käytännön järjestelyistä. Myös muissa verkkokauppaa koskevissa kysymyksissä voit olla yhteydessä yhdistyksen talousvastaavaan Eeva Kahilaniemeen.

Vaihto-ja palautusoikeus EI KOSKE yksilöllisesti tilattuja ja nimikoituja tuotteita, kuten Berran koulutusliiviä, henkilökortteja tai koirien nimikylttejä.

Tuotteitamme on jonkin verran saatavilla myös Koirat kasvatus- ja kuntoutustyössä ry:n tapahtumista, joista voit niitä lunastaa ilman postikuluja.

Jäsenmateriaalit