Arvioijat:

Katriina Tiira (FT, koirien käyttäytymistutkija)

Katriina Tiira, FT, biologi, ja eläinten käyttäytymistutkija. Katriina Tiiralla on lähes 20v kokemus eläinten käyttäytymisen tutkijana Helsingin yliopistossa. Viimeiset seitsemän vuotta Katriina on tutkinut koirien käyttäytymistä ja tehnyt useita tieteellisiä julkaisuja mm. koirien pelokkuuteen tai stereotyyppiseen käytökseen vaikuttavista ympäristötekijöistä.

Katriina on toiminut vuodesta 2001 Invalidiliitto ry:n avustajakoirien luonnetesti- ja käyttöönottotestituomarina.

Reetta Räsänen (avustajakoirakouluttaja)

Reetta toimi 14 vuotta avustajakoirakoululla koirakouluttajana, kunnes hän ryhtyi opiskelemaan sosionomiksi. Reetta toimii yhdistyksessä koirakouluttajana.

Teija Viljanmaa- Petjala (eläintenkouluttaja, ammatillinen opettaja)

Teija on eläinalan yrittäjä Kainuusta.

Hän on kasvattanut koiria kennelnimellä Vigoroso vuodesta 1998.

2000-luvun alusta lähtien Teija kouluttanut virka- ja hyötykoiria: poliisi, raja, puolutusvoimat, tulli ja opaskoirakoulut. Teijalla on kaksi työnäytön suorittanutta koiraa.

Leena Rajala (lastentarhanopettaja, avustajakoirien kouluttaja)

Leena on toiminut vuosia avustajakoirakouluttajana. Leena toimii yhdistyksen koulutuksissa koiran koulutuksen asiantuntijana. Leena pitää nykyään Ruukin kehräämöä Mathildedalissa. Leena on yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Paula Leppänen (fysioterapeutti)

Paula on fysioterapeutti, joka on työskennellyt Invalidiliiton Käpylän (nykyinen Validia)Kuntoutuskeskuksessa selkäydinvammaisten ja aivovammakuntoutujien parissa. Koira-avusteisen työskentelyn Paula aloitti vuonna 2003. Paulalla on kaikkiaan ollut kaksi työnäytön suorittanutta koiraa sekä yksi soveltuvuuskokeen suorittanut koira.  Paula on yksi yhdistyksen perustajajäsenistä ja toimii yhdistyksen puheenjohtajana.

Päivi Latvala-Sillman (erityisopettaja)

Päivi toimii autisminkirjon luokassa erityisluokanopettajana Helsingissä. Koira-avusteista pedagogiikkaa Päivi on käyttänyt yli 14 vuotta. Päivillä on ollut kaikkiaan kolme työnäytön suorittanutta koiraa, joista yksi on vielä työkoirana. Päivi on julkaissut kirjan koira-avusteisesta työskentelystä “Työparina koira” (Sanasilta Oy)

Päivi on yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Miia Malmberg (fysioterapeutti)

Maria Sihvola (erityisluokanopettaja)

Maria toimii erityisluokanopettajana  Helsingissä. Hän on käyttänyt koira-avusteista pedagogiikkaa luokassaan yli 7 vuoden ajan. Marialla on luokassa työnäytön suorittanut koira ja myös soveltuvuuskokeen suorittanut koira, joka on “lainassa” luokassa kerran viikossa. Maria toimii myös yhdistyksen koirakoevastaavana.

Katja Taskinen (eläintenkouluttaja AT, koulunkäynninohjaaja)

Katjalla on oma vuodesta 2011 toiminut koirankoulutusyritys ja tilat Salossa. Katja on toiminut myös koulunkäynninohjaajana ja hänellä on yksi työnäytön ja yksi soveltuvuuskokeen suorittanut koira.