Puheenjohtaja: Paula Leppänen

Paula on fysioterapeutti, joka on työskennellyt Invalidiliiton Käpylän (nykyinen Validia) Kuntoutuskeskuksessa selkäydinvammaisten ja aivovammakuntoutujien parissa. Koira-avusteisen työskentelyn Paula aloitti vuonna 2003. Paulalla on ollut kaikkiaan kaksi työnäytön suorittanutta koiraa, ja yksi soveltuvuuskokeen suorittanut koira. Paula toimii myös aktiivisisesti  vammaisurheilussa kansainvälisenä luokittelijana. Paula on yksi yhdistyksen perustajajäsenistä.

Paula on myös yhdistyksen rahoitusvastaava ja yhdistyksen koulutustyöryhmän pj.

Varapuheenjohtaja ja jäsenvastaava: Sanni Laitila

Sanni on yläkoulun laaja-alainen erityisopettaja. Koira-avusteisen opetuksen myötä Sanni on siirtynyt osaksi myös alakoulun puolelle. Kääpiövillakoira Huugo toimii Sannin työparina nyt neljättä vuotta. Työnäytön he suorittivat keväällä 2018.

Sanni vastaa yhdistyksen jäsenasioista.

Sihteeri: Kirsi Kahela

Kirsi on puheterapeutti Uudeltamaalta. Kirsin työparina työskentelee labradorinnoutaja Eben; koirakko on suorittanut työnäytön. Kirsi toimii puheenjohtajan ja muiden hallituksen jäsenten apuna.

Koirakoevastaava: Maria Sihvola

Maria on erityisluokanopettaja alakoulussa. Työparinaan hänellä on labradorinnoutaja Mimmi, joka on jo osa-aikaeläkkeellä. Marialla on luokassa kasvamassa työpariksi “lainakoira”,labradorinnoutaja Fila. Maria vastaa soveltuvuuskokeista ja työnäytöistä. Maria hoitaa yhdistyksen facebookin ylläpitoa. Maria kuuluu myös yhdistyksen koulutustyöryhmään.

Tiedostusvastaava: Manna Parvinen

Manna on yläkoulun ja lukion englannin lehtori ja hänen työparinaan toimii labradorinnoutaja Leevi. Manna ja Leevi ovat työskennelleet yhdessä 6 vuotta, työnäytön he suorittivat keväällä 2018.

Manna vastaa nettisivujen ylläpidosta, jäsenkirjeen laatimisesta sekä instagram-tilin kehittämisestä.

Rahoitusvastaava: Katja Ojanperä

Katja on proviisori ja työskentelee sairaala-apteekissa. Katjalla on kultainennoutaja Mindi ja työparina he ovat työskennelleet alakoulussa. Tavoitteena on, että Mindistä tulee ”lääkekasvatuskoira”.

Katja on yhdistyksen rahoitusvastaava yhdessä puheenjohtajan kanssa ja kuuluu yhdistyksen koulutustyöryhmään.

Varajäsen: Riikka Airo

Riikka on psykologi ja psykoterapeutti Helsingistä. Hän on erikoistunut raskaus-synnytys-vanhemmuus- ja lapsettomuusaiheisiin. Työparinaan Riikalla on 2-vuotias Bolognese-tyttö Iines, joka tykkää erityisesti työskennellä taaperoiden kanssa.